Openingstijden

Ma-Vr 08.00 - 17.00 uur

Za 10.00 - 12.00 uur

Natuursteen in de bouw

Natuursteen in de bouw heeft, vanwege de natuurlijke tijdloze schoonheid en duurzaamheid, architecten en ontwerpers door de eeuwen heen op alle mogelijke manieren geïnspireerd. Denk bijvoorbeeld de oude Egyptenaren en Romeinen. Zonder natuursteen zouden hun bouwwerken er vandaag niet zijn geweest.

 

Natuursteen is op vele manieren toepasbaar in Uw woning of bouwproject, het  is een kwalitatief hoogwaardig materiaal en betekent een meerwaarde voor elk gebouw. Van modern tot klassiek, van ingetogen tot expressief. Voor een mooi resultaat zijn deskundig advies en vakmanschap een eerste vereiste. U kunt bij ons terecht voor bouwwerk en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Naast een standaard productlijn bieden wij hoogwaardig maatwerk met korte levertijden tegen concurrerende prijzen. Naast ons uitgebreide machinepark beschikken wij over geschoolde ambachtslieden zodat ook de "klassieke" bewerkingen geen enkel probleem vormen. Ons klantenbestand bestaat zowel uit particulieren als professionele  bouwers.

 

Voor de bouw wordt veel natuursteen, en met name Belgisch hardsteen, verwerkt tot o.a. raamdorpels, binnen- en buitendorpels, gevelbekleding, muur- en penantafdekkingen, schoorsteen- en bordesplaten, deuromlijstingen en trapbekleding. Kortom, Natuursteenbedrijf Stassar BV voor al Uw maatwerk in de bouw.

Dorpels

Gevelbekleding

Muurafdekkers

Vijver- en Badranden